KATOKHIJOO

Definately not an ordinary katok!

Custom. Printing. Apparels

Kerja kami cepat tapi cermat. Harga murah tapi barang kami mahal. Kualiti tinggi tanpa kompromi. Kepuasan pelanggan keutamaan kami!

KATOKHIJOO Apparels

Showing 6–10 of 26 results

perkhidmatan kami

Silkscreen Printing

Kami pakar dalam pelbagai teknik cetakan saring seperti Ruberized, Halftone, Color Simulation, CMYK printing, Hi-density, Discharge dan lain-lain

Uniform & Corporate Shirt

Kami menawarkan puluhan jenama dengan ratusan design ready made uniform dan baju korporat untuk dipilih.

Custom T-shirt

Inginkan kelainan dan identiti sendiri? Tidak mahu baju kerja anda tiba-tiba sama macam uniform kedai mamak? Jangan risau, kami punya kilang jahit yang boleh customized-kan design baju mengikut kehendak anda

Heat Transfer

Kami menyediakan segala macam perkhidmatan cetakan heat transfer samada menggunakan vinyl, opaque paper, HD, sublimation dan lain-lain

Embroidery

Kami hanya menawarkan sulaman berkomputer berkualiti tinggi dengan kemasan tahap dewa untuk pelanggan-pelanggan kami

Premium Gift

Kami menawarkan siri rangkaian cenderamata korporat dari pelbagai kategori dari non-woven bag, payung, pelbagai koleksi pen, bag, medal, piala, plaque, sehingga barangan elektronik seperti usb drive dan power bank

Over Excited!

Korang tengok je la sendiri macamana happy nya diorang ni. Ada yang kata ni staff bangla yang bekerja dengan kami. Salah tu. Kitorang punya crew 100% orang tempatan. Ini betul-betul kejadian. Reaksi sebenar pelanggan dari Mumbai yang betul-betul puas hati dengan servis kitorang! Hahhaha

Our clients

Yang ada logo jer kami pamerkan kat sini. yang takde logo pun berlambak lagi. ahaks!
Scroll to Top