Product Catalogue

Muat turun katalog produk terkini

Di Katokhijoo Tshirt Printing, Baju Koporat & Cenderamata, kami menawarkan pelbagai pilihan baju dan produk berkualiti tinggi dari puluhan jenama pengeluar baju ‘Ready Made’ terkemuka di Malaysia antaranya Oren Sport, GILDAN, Fruit og the Loom, Anvil, Odeen, Danisya, Panzer, Eight Square, Sarto House, Arora Sports, Enzo, Alam Fashion, Empiric, Nice, Rightway, Cenderamata MK, My Gift dan lain-lain.

Serahkan kepada kami untuk menyerikan pilihan anda dengan cetakan custom anda sendiri sesuai untuk acara yang ingin diadakan seperti Baju Kelab, Acara Sukan, Family Reunion, School Gathering dan lain-lain. Pelbagai teknik printing antara yang menjadi pilihan ramai di Katokhijoo Printing adalah seperti Silkscreen Printing, Commercial Heatpress, HD Print, Sublimation, dan lain-lain lagi.

Eight Square

Danisya

Panzer Sports

Sarto House

Oren Sport

Arora Sports

GILDAN

Alam Fashion

Rightway

Just UNI

Cenderamata MK

My Gift

Ask for quotation

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan harga untuk tempahan kami memerlukan beberapa maklumat penting dari anda. 

Ini adalah kerana setiap harga adalah bergantung kepada jenis baju, design dan teknik cetakan serta kuantiti tempahan. Tanpa maklumat ini amatlah sukar bagi kami untuk menyatakan harga kos untuk tempahan tersebut.

Sila inikan borang disebelah selengkapnya dan jangan lupa uploadkan sekali lakaran dan design mokup untuk baju yg anda inginkan. Kami akan menghubungi semula anda secepat mungkin. Terima kasih

-Encik Katok


    Expect Delivery Date:


    Pesanan anda:

    Scroll to Top